The key of awesome!

 
 
Jag älskar dessa parodier på kändisar, Barely Political har verkligen gjort några riktigt bra videos som får en att skratta så man storknar! Gå in på deras Youtube-channel och kolla vettja! :)

Sportamore.se

 

I tisdags var det 48-timmars rea(a.k.a. BOOM) på Sportamore, så då slog jag till och köpte ett par nya träningsskor av märket Reebok och ett par Adidas-leggings! (De har Adidas-rea nu över helgen med!!) Jag är supernöjd och jag kan verkligen rekommendera denna sidan, speciellt då det är gratis retur om det är något som t.ex. inte passar!
 
Då är det bara att springa iväg till gymmet nu då! (PT-pass i morgon med, det ser jag fram emot!)
 

I WANT!! :)

 
 
Hade varit awesome att ha en sådan ryggsäck!!
 

So true ! :P

 
 
Är endast när min mamma säger hela mitt namn, som det inte känns konstigt...
 

Ragnarok Online

 
 
Jag och Fredric har börjat spela Ragnarok Online igen, ett spel jag började spela 2006.
Då på en server som hette AnimaRo (LowRate). Jag kommer ihåg hur otroligt glad jag var som hittade en privatserver som var gratis, träffade många nya vänner online, gick med i en guild som hade mest spansktalande spelare (var typ två som kunde engelska O_o!!).
 
Sen helt plötsligt  var det ju en spelare i guilden som var svensk! Sannolikheten var ju typ 1 på miljonen eller något att det skulle hända! Och det var lilla Fredric, så jag har ändå kännt honom i sju år nu :)
Däremot var det inte förrens nu på det senaste ett och ett halva åren, som våra känslor växte för varandra och nu har vi varit ihop lite över ett år..
 
Nu spelar vi på AnxietyRo (SuperHighRate :P)
Och JA, min karaktär har en fisk på huvudet! Ha-Ha!
 

Du är det finaste som finns

 

Nyttiga pannkakor! Yum-Yum!

 
 
Nyttiga och sååååå himla goda pannkakor till frukost (recept från Fitbysam.se, använde däremot proteinpulvret med smaken 'Milk Chocolate' istället för 'Vanilla Wildberry'). Skar upp lite persikor och strödde på lite hackade hasselnötter och ekologisk choklad!
 
Det enda negativa var att jag inte orkade äta upp allt! "MATKOMA, HERE I COME!"
 
Sen tittade jag på lite Doctors till det! ;)
 
 

'Shut up and eat your toblerone'

 
 

Feel the evilness!

 
 
Jag skrattade nog mer än jag borde gjort, men alltså... Ha-ha-ha! :D
 

Söte ♥

 
 
Söta lilla Mofasa! Finns det något mysigare än när ens katt kommer och gosar in sig hos en? Ibland kan han fan var jobbig som satan, men det är ändå värt de stunder som han kommer myser till att hos mig eller Fredric!
Ibland undrar man dock med vad han tänker med.. Man blir så full i skratt när han kommer och ska lägga sig bredvid en i t.ex. soffan, lägger sig precis vid kanten och sakta, sakta glider ner och till slut ramlar! Och efteråt kollar han på en som att han inte riktigt förstod vad som hände där! Haha! :D
 

Morgonstund har guld i mun!

 
 
God morgon!!
Har precis kommit hem efter att ha övningskört med Trossös trafikskola, gick otroligt bra. Dock var tiden 07.10 - lite väl tidigt!! Har ju haft lite problem med att köra privat där det är trafik och fått massa skitstopp innan, men idag gick det flera gånger bättre! Då var vi ändå inne i stan och körde med! En klapp på axeln till mig själv! :)
 
Nu blir det att spela lite Aion med min Gladiator, någon som spelar? Jag spelar på både eu-serverna och de amerikanska servarna (mestadels eu). Nexus på eu och Israphel på amerikanska, adda mig gärna som vän! :) (Ketheya, Ketheyah etc.)
 

Slendermans sassy gay brother!

 

❤ Livet är underbart! ❤

 
 
Just nu så älskar jag livet!
Inne på tredje veckans semester och jag känner att jag har hunnit med såååå mycket kul! Nu sista veckan ska jag fokusera på att träna, ta en titt förbi Laserhuset för att se om hur mycket det skulle kosta att ta bort några ytliga blodkärl (ska jag känna mig gammal som har det?), försöka få en tid på körskolan och eventuellt färga håret!
 
Det är underbart väder, så kanske en tur till stranden efter jag tränat! (Inte hunnit bli så brun!)
 
(Rosen på bilden har jag köpt på ett Ica Maxi i Västervik för några veckor sedan, tog reda på att man kan göra sådana själv med, så det vill jag testa någon dag!!)
 RSS 2.0