Amerikanska pannkakor

 
(Om någon undrar vad det är som står till vänster, så är det en sådan där "godis-spray" som jag köpte på hemmakväll. Kanske lite barnsligt, men var bara tvungen att ha en! :P )
 
Alltså, Amerikanska pannkakor... Så jääääääävla gott! Mums!!
Testade på ett recept jag hittade på någon blogg för ett tag sedan (har tyvärr tappat bort adressen..) och det är nog något av det godaste jag ätit!
 
Amerikanska Pannkakor

4 dl mjöl
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
2 msk socker
1 ägg
2½ dl mjölk
2 msk smör
 
Jag vet ärligt talat inte vilken ordning jag brukar ta allt i. Men blanda de torra ingredienserna för sig och sikta ner det genom en sil (om man har det) med de andra ingredienserna. Sen är det bara att svisha ihop allt och sen steka med en liten klicka smör mellan varje pannkaka! Sedan kan man ju ha i lite vad man känner för, t.ex. kako, kardemumma, kanel, blåbär eller vanilj! Topping är också upp till en själv att välja!
 
Djävulskt onyttigt, men åh så gott! :9
 

Missoni?

 
Jag vet inte riktigt varför det är ett sådant ramaskri efter just de här nya Missoni-kläderna.. Ärligt talat så tycker jag inte att det är snygga någonstans, känns som någon fult tapet-mönster man hade förr som nu istället tryckts på tyg.
 
Är det bara jag som tycker så eller borde någon komma och "skjuta" mig som inte kan förmå mig att gilla dem? Är det meningen att man ska få ont i huvudet av att titta på kläderna?

 
 
 
 
 
Är jag helt ute och cyklar eller inte? Någon måste det finnas som tycker som jag!
 RSS 2.0