Lyssnar på Daftpunk

 
 
 
 
Fan vad bra musik! Man kan ju inte bara hjälpa att man börjar röra sig i takt med musiken :P<3

MOFASA

 
När lilla Mofasa är trött, då bryr han sig verkligen inte om vad man gör... :P
 

Wanties from Spirithoods

 
 
Vill ha en sådan här så mycket! Helt galet vad fina dessa 'Spirithoods' är!
De är visserligen väldigt dyra, de jag vill ha kostar 99$ (ca 660kr) stycket, men de är gjorda i högsta kvalité av fuskpäls! Så inga stackars djur har behövt dö för att skapa dessa mysiga kreationer!
Spirithoods har bland annat fått pris som bästa djur-vänliga klädesföretaget!
 
Bilder tagna från Spirithoods.com

Wat....?

 
 
...
 
 

Shingeki no Kyojin/Attack on Titan

 
Fredric undrade igår om vi skulle börja se en relativt nyutkommen Shōnen anime, som ska ha fått riktigt bra kritik, men jag blev lite tveksam när han berättade om att det handlade om 'Titaner'.
Men ja, vi gav serien en chans och jag blev kanske t.o.m. mer 'hookad' än han!
Jag har ärligt talat inte sett en så bra anime på jätte länge, då jag har tröttnat rejält på animes som Naruto, Bleach, Fairytail och liknande serier, då de enligt min åsikt börjat kännas så enformiga och för att jag hatar fillers...
 
MEN denna serien var fan AWESOME! En annorlunda storyline med överraskande vändingar, riktigt bra action och med den där oväntade humorn som får en att brista ut i skratt (åtminstone i mitt fall). Jag tänker inte göra en lång recension om vad denna animen handlar om, det enda jag tänker säga är: "SE DEN", jag lovar att ni inte kommer att bli besvikna!
 
 
...Min humor i ett nötskal..
 

AWW F*CK

 
 
 
Har suttit och spelat ett spel i en timma och tänkte att jag skulle göra en video med mitt 'gameplay', som jag också tänkt ladda upp på Youtube sedan.. Meeeeen neeeeejdå... 'Bandicam won't let you!'. 'AW SHUCKS!!'.
Eftersom jag inte hade spelet i 'windowed mode' så spelade Bandicam bara upp min dators 'skrivbord' med en svart rektangel..
 
LESSON LEARNED! *frustrerad min*
 RSS 2.0