Biker Mice from Mars

2010-03-20   15:18:31Nu i veckan började jag tänka tillbaka på ett program som fanns när jag var liten, som jag då tyckte var "sååå" spännande!

Nu när jag tittar på det så många år senare sitter jag och skrattar, men den är väl fortfarande lite tuff ändå ;D
Kommer inte riktigt ihåg hur gammal jag var när jag såg den, men antagligen 3-7 år?"Biker Mice from Mars" gjordes 1993 och handlar om de tre utomjordiska motorcykel-mössen Throttle, Vinnie och Modo.

Ett krig på mars får dom på flyktvägar och därnäst kraschlandar de på jorden, där träffar de den fängslande kvinnan Charlene - "Charlie" Davidson som är bilmekaniker...
De upptäcker sedan att plutarianer har kommit till jorden för att ta över planetens resurser, men mössen tänker stoppa fienderna!Jag har för mig att jag tyckte Vinnie var den tuffaste av trion (har vit päls och bär en metallmask på höger sida), jag såg verkligen upp till karaktären, kanske det t.o.m. var min första kärlek? Hahah.. :P
De andra två mössen, Throttle (ledaren för Biker Mice, har brun päls och grön glasögon) och Modo (han med grå päls och ögonlapp) var naturligtvis också fräcka i mina ögon när jag var liten..(Intro)
Den Maskerade Motorcyklisten (Del 1)
(Del 2)
(Del 3)

Vad såg ni på för roliga program när ni var små? :)

Kommentarer
Postat av: Mari

Åh, jag älskade Disney när jag var liten, gör det fortfarande faktiskt ^^

Jag såg bland annat Bumbibjörnarna, Smurfarna, Luftens hjältar, Mumin och självklart alla Astrid Lindgren-filmer :)

2010-03-20 @ 15:51:15
URL: http://coventina.blogg.se/

Kommentera gärna!♥

Namn

Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag kan se...)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback